image
RENGINIAI

RING CHALLENGE - 1 ETAPAS

2018-05-06, Nemuno žiedas, Kačerginė
Ring Challenge - 1 Etapas

DO YOU ACCEPT THIS?_

RING CHALLENGE - 1 ETAPAS

Ring Challenge renginių serija debiutuoja naujame sezone! Pirmasis 2018 etapas nugriaudės gegužės 6 dieną Kačerginės "Nemuno žiede". Tai ir vėl bus grynakraujis benzingalvių renginys kuriame laukiami visi, kam nesvetima auto kultūra. Ring Challenge renginio metu vyks jau visiems žinomos ir pamėgtos Time Attack varžybos ir rimta rungtis tikrų automobilių lenktynių fanatikams - Race.

Time attack varžybos

Kaip jau įprasta, dalyviams bus skirtas didysis žiedas, kuriame jie varžysis su laiku. Rezultatus fiksuosime profesionalia laiko matavimo įranga, trasoje dirbs teisėjų brigada, saugumą užtikrins greitosios pagalbos, gaisrinės ir tech. pagalbos ekipažai.

Trasoje pasirodys iki 100 dalyvių. Kiekvienas dalyvis turės net 3 važiavimus po 30 minučių, o nugalėtojų lauks dosnūs mūsų remėjų prizai. Saugumo sumetimais trasos konfigūracijoje bus įrengtos greičio gesinimo zonos.

Race varžybos

Race - tai nauja, stipri ir rimta rungtis Ring Challenge renginių serijoje. Mūsų organizuojamame RACE etapai bus susiję vienas su kitu, todėl pasibaigus renginių serijai bus skelbiamas oficialus Ring Challenge žiedinių lenktynių čempionas.

Pramogos žiūrovams

Nors pagrindinis mūsų tikslas yra suteikti dalyviams galimybę smagiai pasivaržyti trasoje tiek su pačiais savimi, tiek su kolegomis benzingalviais, tačiau šalia to ruošiama nemažai pramogų ir žiūrovams.

- Showoff

- Time Attack
- Ring Challenge Race
- KTK slalomas
- Fakin Race 200
- ...nuolat pildoma

Visų rungčių ir varžybų nugalėtojų tradiciškai laukia puikūs remėjų prizai ir dovanos.

Renginio kainos

Time Attack varžybų dalyvio mokestis€ 50
Race varžybų dalyvio mokestis€ 50
Dalyvaujant abejose varžybose€ 90

RENGINIO KAINA ŽIŪROVAMS - 5€

Dienotvarkė

Renginio vieta

Nemuno Žiedas, Kačerginė
GPS koordinatės: N54.92475*, E23.70147

Nemuno žiedas yra vienintelė Lietuvoje speciali automobilių bei motociklų žiedinių lenktynių trasa. Jos ilgis beveik 3 400 metrų. Kačerginėje įrengtoje trasoje rengiami Lietuvos ir Baltijos šalių žiedinių lenktynių čempionatų etapai. Pirmosios lenktynės Nemuno trasoje įvyko 1960 m.



REMĖJAI

image

INSTAGRAM #RINGCHALLENGELT

FACEBOOK